Diğer Sporlar

Spor camiasında TRT SPOR2 sevinci

03 Ekim 2019 Perşembe 15:27 - Son Güncelleme 03 Ekim 2019 Perşembe 15:58

Türkiye'nin yeni spor kanalı TRT SPOR2'nin yayın hayatına başlamasını sporseverler sevinçle karşıladı.

Ulusal ve uluslararası bir çok spor organizasyonunun yanı sıra, spora dair herşey artık bu kanalda.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TRT Genel Müdürlüğü işbirliği ile hayat bulan dev proje, spor kültürüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, "Sporu bütün yönleri ile vatandaşlarımızla buluşturacak, toplumdaki spor kültürünü geliştirecek ve sporun yaygınlaşmasına katkı sağlayacak TRT Spor 2 hayırlı, uğurlu olsun. Test yayını ile ailemize katılan TRT SPOR2’de sporun her rengi olacak" paylaşımıyla TRT SPOR2'nin yayın hayatına başlayacağını müjdelemişti.

Türkiye Voleybol Federasyonu da, "Sporu bütün yönleri ile izleyicilerle buluşturmayı, toplumdaki spor kültürünü geliştirmeyi, sporun yaygınlaşmasını, hemen her yaştan insanımızla buluşturmayı sağlayacak yayınlar yapmayı ilke edinen Türk voleybolunun en önemli destekçilerinden TRT’nin yeni kanalı TRT SPOR 2 yayın hayatına başladı" paylaşımını yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fenerbahçe kulübü de, "Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta takımlarımız artık TRT SPOR2’de! TRT ailesinin yayın hayatına yeni başlayan TRT Spor 2 kanalı ile nice voleybol dolu anlara!" ifadesini kullandı.

"TRT'den Türk sporuna bir katkı daha" başlığını kullanan Galatasaray Kulübü de, "TRT SPOR2’nin kurulmasında emeği geçen TRT Genel Müdürü İbrahim Eren başta olmak üzere amatör sporlara büyük destek veren tüm TRT ekibine teşekkür eder, TRT SPOR2'ye yayın hayatında başarılar dileriz" paylaşımını yaptı.

İstikbal Mobilya Kayserispor ise; "Yeni kurulan TRT SPOR2’yi tebrik eder, yayın hayatında başarılar dileriz. Kanalın kurulmasında emeği geçen TRT Genel Müdürü İbrahim Eren başta olmak üzere tüm TRT ekibine teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Birçok federasyon ve milli sporcu ile spor medyasının önemli isimleri de TRT SPOR 2'nin açılmasından duyduğu mutluluğu takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Kuzmina, biatlonu bıraktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz