Diğer Sporlar

Büyük heyecan TRT SPOR2'de

20 Ağustos 2020 Perşembe 14:54 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2020 Perşembe 14:56  |  Kaynak : TRT SPOR

Asya'yla Avrupa’yı kulaçlarla birleştiren '32'nci Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için geri sayım sürüyor. İki kıta arasındaki pazar günü yapılacak eşsiz yarış, saat 9.45'ten itibaren TRT SPOR2'den naklen yayınlanacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 1989 yılından bu yana düzenlenen, İstanbul ve ülkemizin spor yoluyla tanıtımına büyük katkı sunan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl da yerli ve yabancı yüzücülerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Katılımcıların İstanbul’un tarihi yapıları ve muhteşem manzarası eşliğinde iki kıta arasında kulaç atacağı yarış için tüm hazırlıklar tamamlanırken, KOVID-19 nedeniyle ulusal ve uluslararası sağlık kuruluşlarının tavsiyeleri doğrultusunda sıkı tedbirler alındı.

Kanlıca ve Kuruçeşme arasındaki 6 buçuk kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek yarışta tüm süreçler sosyal mesafeye ve temassızlık ilkesine dikkat edilerek gerçekleştirilecek.

45 ülkeden 493’ü kadın, toplam 2 bin 166 sporcunun katılacağı Boğaziçi kıtalararası yüzme yarışı Pazar günü saat 9.45’ten itibaren TRT SPOR2’den canlı yayınlanacak 

Sıradaki Haber
Yelken yarışı heyecanı İstanbul'da yaşanacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz