Diğer Sporlar

Milli sörfçünün Rio sınavı

22 Temmuz 2015 Çarşamba 14:38 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2015 Çarşamba 14:43

Milli sörfçü Dilara, olimpiyat provasına çıkacak.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen milli sörfçü Dilara Uralp, aynı şehirde yapılacak test yarışına katılacak.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin sponsor olduğu Dilara Uralp, 13-22 Ağustos 2015 tarihlerinde Rio'da yer alacağı yarışlarla, katılmayı hedeflediği 2016 Olimpiyat Oyunları'nın provasını yapacak.

Dilara Uralp, olimpiyat hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamada, Rio Test Yarışları'nın, gelecek yıl düzenlenecek olimpiyatlarla aynı tarihlerde ve aynı yerde yapılması nedeniyle olimpiyat hedefi olan sporcular için büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Dünyanın en iyi sörfçüleri orada olacak. Tanıtım ve prova amaçlı yarışlarda seviye çok yüksek. En genç yarışçılardan biri olarak, daha önce olimpiyatlara katılıp dereceye girmiş kişilerle yarışacağım. Rio Test Yarışları'nın benim için iyi bir tecrübe olacağına inanıyorum."

Olimpiyat hedefiyle hazırlıklarını çok yoğun bir tempoda sürdürdüğünü dile getiren Dilara Uralp, "Antrenmanlar çok yoğun geçiyor. Neredeyse boş günüm yok ama moralim yüksek. Tek hedefim, ülkemi Rio'da temsil etmek" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yüzmede bronz madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz