Diğer Sporlar

Rus yelkenciler Bodrum'da

03 Ocak 2015 Cumartesi 18:02 - Son Güncelleme 03 Ocak 2015 Cumartesi 18:04

Rus yelken takımları, Bodrum Yelken Kulübünce düzenlenen yarışlara katıldı.

Rusya'dan Bodrum'a antrenman için gelen üç yelken kulübünün sporcuları, Bodrum'daki kış trofesi yarışlarına katıldı.

Rusya'nın Moskova, Sochi ve CSK yelken kulüplerinin optimist ve laser takımları, bir süre önce kamp için Bodrum'a geldi. Ülkelerindeki kış şartlarından dolayı göllerin donması üzerine antrenman yapamayan yelkenciler, Bodrum'da güneşin ve rüzgarın tadını çıkardı. Kamplarını tamamlayan Rus takımlar, Gümbet açıklarında düzenlenen Bodrum Kulüplerarası Kış Trofesi'ne katıldı.

Rus Antrenör Valery Zhukov, yarışlar öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un havasını ve iklimini çok güzel bulduklarını söyledi.

Bodrum'un kendileri için "deniz, güneş ve yelken" demek olduğunu ifade eden Zhukov, "Bodrum'a genellikle sadece yarışçı çocuklarımızla değil, ailemizi de beraber getiririz. Bu sefer üç kulüp olarak geldik" dedi.

Bodrumspor Yelken Kulübü Antrenörü Serdar Çiçek de sporcuların Rusya'dan kampa ilk kez gelmediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Rus takımları, bu sene yine kış döneminde burayı tercih etti çünkü ülkeleri çok soğuk. Yelken yaptıkları göller, nehirler buz tutmuş durumda. Şu an buraya üç kulüpten geldiler. Biz her sene Bodrum kulüpleri arasında Bodrum Kış Trofesi yapıyoruz ve bu da ikinci ayağı. Bu yarışa Rus takımı da katılıyor."

Yarınki yarışların ardından ödül töreni düzenlenecek.

Etiketler : BodrumYelken
Sıradaki Haber
"Hedef günü değil, geleceği kurtarmak"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz