Diğer Sporlar

Şahika Ercümen yeni rekorlara göz dikti

18 Haziran 2022 Cumartesi 20:53 - Son Güncelleme 18 Haziran 2022 Cumartesi 21:23  |  Kaynak : AA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Su Sporları Festivali" başladı. Etkinlikte konuşan milli dalışçı Şahika Ercümen, "Bu sene birkaç kategoride rekoru kırabileceğime inanıyorum" dedi.

Uçurtma Tepesi sahil kısmında gerçekleştirilen etkinlikte flyboard, su jeti, kano, survivor parkuru, plaj voleybolu ve futbolu ile çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Etkinlikte milli dalışçı Şahika Ercümen de bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ercümen, program sonunda yaptığı açıklamada, düzenlenen bu etkinliklerle daha çok insanın spora kazandırılabileceğini düşündüğünü söyledi.

"Bu sene birkaç kategoride rekoru kırabileceğime inanıyorum"

Salgın döneminde spora ara vermeleri gerektiğini anımsatan Ercümen, şunları kaydetti:

"O dinlenme aslında bana çok iyi geldi. Hem fiziksel hem de mental olarak en güçlü dönemlerimi yaşıyorum. Bizim sporumuz biraz tecrübeyle, biraz yaş ilerledikçe daha da kuvvetli yapabileceğiniz bir spor. Dolayısıyla şu an ben en iyi derecelerimi yapmaya başladım. Bu sene birkaç kategoride rekoru kırabileceğime inanıyorum ve çalışmalarımız o yönde. Ülkemize birkaç farklı kategoride yeni rekorları da kazandırmayı şu an hedefliyoruz. Serbest dalışta pek çok kategori var; paletli, paletsiz, değişken ağırlık gibi. Ben açıkçası bu sene hepsinde dünya rekorları seviyesinde dalışlar yapacağıma inanıyorum."

Sıradaki Haber
Uluslararası Haliç Kürek Yarışları tamamlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz