Diğer Sporlar

Sualtı hokeyinde şampiyonlar belli oldu

23 Nisan 2018 Pazartesi 16:54 - Son Güncelleme 23 Nisan 2018 Pazartesi 16:58

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilen Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası, tamamlandı.

Beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen organizasyonda oynanan 119 maçın ardından 18 takımın mücadele ettiği erkeklerde ODTÜ, final maçında Deniz Yıldızları Kulübünü yenerek şampiyonluğa ulaştı. Deniz Yıldızları Kulübünün ikinci olduğu turnuvada, Bilimsel Yüzme Eğitim Kulübü üçüncü oldu.

Kadınlarda ise 10 takım, şampiyonluk için mücadele verdi. Final maçında Bilimsel Yüzme Eğitim Kulübü, Buz Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübünü mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Buz Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübünün ikinci olduğu kadınlar kategorisinde üçüncülüğü de Başkent Su Sporları Kulübü elde etti.

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan TSSF Başkanı Şahin Özen, son yılların en yüksek katılımlı turnuvasını gerçekleştirdiklerini belirterek, "4 güne 119 müsabaka sığdırdık. Bu yıl Kanada’da Dünya Şampiyonası’na katılacağız. Kendimize güvenimiz ve moralimiz en üst düzeyde. İzlediğimiz maçlarda sporcularımızın performansları, dünya şampiyonluğu kupasını kaldırmak için bizleri fazlasıyla ümitlendirmektedir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yelken yarışlarında heyecanlı anlar!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz