Diğer Sporlar

Yüzmeye Fenerbahçe damgası

19 Aralık 2015 Cumartesi 23:06 - Son Güncelleme 19 Aralık 2015 Cumartesi 21:14

Fenerbahçe toplamda 17 Türkiye rekoru kırdı.

Turkcell Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nın 3. gününde 22 Türkiye rekoru kırılırken, erkekler ve kadınlarda tüm yaş kategorilerinde Fenerbahçe liderliğini sürdürdü.

Tozkoparan'daki Türkiye Yüzme Federasyonu Havuzu'nda yapılan organizasyonun 4. gününe Fenerbahçeli sporcuların çeşitli yaş gruplarındaki Türkiye rekorları damgasını vurdu. Sarı-lacivertliler bireysel dallarda 14, takım yarışmalarında 3, toplamda ise 17 Türkiye rekoru kırdı.

Organizasyonda kadınlar 200 metre serbest yarışında Fenerbahçeli iki yüzücü Selen Özbilen ile Gizem Güvenç 2.02.91'lik dereceyle yarışı aynı anda bitirdi. Bu sonuçla Selen'den bir yaş küçük olan 13 yaşındaki Gizem, 13 ve 14 yaş Türkiye rekortmeni oldu.

Erkeklerde Galatasaray'dan Demirkan Demir iki Türkiye rekoru kırarken, Galatasaray Erkek Takımı da Türkiye rekoruna imza attı. Diğer rekorlar ise İstanbul Ab Atletik ekibinden Eren Genç ve ENKA Bayan Bayrak Takımı'ndan geldi.

Bu arada, erkekler 100 metre kurbağalamada Fenerbahçe'den Demir Atasoy 58.42 ile bu yıl İsrail'de düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası'nda kırdığı Türkiye rekorunu egale etti.

Sıradaki Haber
Kısa Kulvarda 5 Türkiye rekoru
Yükleniyor lütfen bekleyiniz