Diğer Sporlar

Sualtı Hokeyi heyecanı Tekirdağ'da devam ediyor

18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:06 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:12

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun etkinlik takviminde yer alan Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası, Tekirdağ'da sürüyor.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen şampiyonada, 21 spor kulübünden 18 erkek, 11 kadın takımı mücadele ediyor.

TSSF Spor Koordinatörü İrfan Kara, yaptığı açıklamada Türkiye'de su altı hokeyinin her geçen gün daha çok tanınmaya başladığını söyledi.

Kara, federasyonun düzenlediği şampiyonalara katılım sağlayan takım sayılarının sürekli artış gösterdiğini ifade ederek, "Bu şampiyona bizim için önemli. Bu sene federasyonumuzun son müsabakaları bu. Milli takımımız seçilmişti. Bu şampiyona da milli takım kampı öncesi son prova. Federasyon olarak bizim de son gözlemlerimiz. 20 gün sonra milli takım kampımızdan sonra millilerimiz Avrupa şampiyonasına katılacak. Hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde müsabakalara katılacağız. Tekirdağ'daki yetkililere de bizlere sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Şampiyona 19 Mayıs Pazar yapılacak müsabakaların ardından sona erecek. 

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Çobanlıktan atletizme giden yol
Yükleniyor lütfen bekleyiniz