Diğer Sporlar

"Takımdaki tüm sporculara güveniyorum"

13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:26 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:33

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, İngiltere'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli sporcular, Dünya Şampiyonası öncesi çalışmalarını organizasyonun gerçekleştirileceği İngiltere'nin Manchester kentinde sürdürüyor.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin yönetiminde yapılan antrenmanı Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile Selçuk Üniversitesi Rektörü ve Dünya Tekvando Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şahin ziyaret etti. Başkan Şahin, burada sporculara bir moral konuşması yaptı.

Şahin, daha sonra yaptığı açıklamada, "Bu şampiyonaya ciddi bir şekilde hazırlandık. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Çok önemli bir şampiyonaya katılıyoruz. Dünya Şampiyonası, 2020 Tokyo Olimpiyatları için önemli bir şampiyona ama her şey değil. Biz 2016'dan bu yana yaptığımız çalışmalarla zaten sporcularımızı kota sınırının içine getirdik. 4 sporcumuz kotanın içinde. Hedefimiz bunu 6'ya çıkartmak. İnşallah sporcularımız burada başarılı olacak ve elde edecekleri moralle Tokyo 2020'ye daha iyi hazırlanacaklar. Takımdaki tüm sporculara güveniyorum. Çok güzel maçlar yaparak buraya geldiler." değerlendirmesinde bulundu.

Dünya Tekvando Şampiyonası 15-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yıldız Grekoromencilerden 13 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz