Diğer Sporlar

TRT gençlerin #Evde19Mayıs heyecanına ortak olacak

11 Mayıs 2020 Pazartesi 00:30 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2020 Pazartesi 12:54

Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu evlerde yaşanacak. TRT SPOR da, #Evde19Mayıs etiketiyle en iyi spor videolarını sosyal medya üzerinden paylaşan genç sporcuları Türkiye’nin 19 önemli sporcusuyla buluşturacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı evlerden kutlanacak.

Milyonlarca genç sporcunun hayallerini ertelemek zorunda kaldığı bu dönemde TRT SPOR da, gençlerin hayallerini yeniden gerçekleştirmesine yardımcı olabilmek için bir proje hazırladı. 

Projede Türkiye’nin branşlarında önde gelen 19 sporcusu aktif rol alacak. Taha Akgül’den İbrahim Çolak’a, Nisanur Erbil’den Hande Baladın’a kadar birçok branşta gençlerin idolü haline gelmiş sporcular, sosyal medya üzerinden evde çektikleri ve spor yaptıkları bir videoyu takipçileriyle paylaşacak ve gençleri evde spor yapmaya davet edecek. 

Gençlerin Instagram ve Twitter’dan #Evde19Mayıs etiketiyle paylaşacağı görüntüleri izleyecek olan 19 sporcu, en iyileri seçecek ve videoların sahipleriyle TRT SPOR ekranlarında röportaj gerçekleştirecek. 

BULUŞMA TRT SPOR EKRANLARINDA YAYINLANACAK

Evde çektikleri spor videoları ile hayallerini süsleyen sporcularla buluşma şansı yakalayan gençlerin internet üzerinden sporcularla buluştuğu “o” anlar, 19 Mayıs’ta gün boyu ekranda olacak.

Ayrıca gençlerin gönderdiği videolardan bazıları da 19 Mayıs’a kadar TRT SPOR ve TRT SPOR2 sosyal medya adreslerinden paylaşılacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Spor camiasından Anneler Günü mesajları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz