Diğer Sporlar

TRT SPOR2 için TRT'ye kutlama mesajları

05 Ekim 2019 Cumartesi 15:56 - Son Güncelleme 05 Ekim 2019 Cumartesi 16:28

Türkiye'nin yeni spor kanalı TRT SPOR2'nin yayın hayatına başlamasını, sporseverler sevinçle karşıladı. Federasyonlar, kulüpler ve spor camiasının önemli isimleri de TRT SPOR2'nin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tüm branşlar buluşuyor. Sporun farklı renkleri, TRT SPOR2 ile ekranlara taşınıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü işbirliği ile hayat bulan dev proje, spor kültürüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, "Sporu, bütün yönleri ile vatandaşlarımızla buluşturacak, toplumdaki spor kültürünü geliştirecek ve sporun yaygınlaşmasına katkı sağlayacak TRT SPOR2 hayırlı, uğurlu olsun. Test yayını ile ailemize katılan TRT SPOR2’de sporun her rengi olacak" paylaşımıyla, yeni kanalın yayın hayatına başlayacağını müjdelemişti.

Federasyonlar da yeni kanalın heyecanına, yayınladıkları mesajlarla ortak oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu, "TRT SPOR2’ye teşekkür ederiz" derken, Türkiye Basketbol Federasyonu da "Türk medyasının amiral gemisi TRT SPOR, dev bir projeyi hayata geçirdi. TRT SPOR2’ye yayın hayatında başarılar dileriz" ifadesine yer verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu, "Türk voleybolunun en önemli destekçilerinden TRT’nin yeni kanalı TRT SPOR2, yayın hayatına başladı" paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, "Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta takımlarımız artık TRT SPOR2'de. TRT Spor 2 kanalı ile nice voleybol dolu anlara" derken, Galatasaray da, "TRT'den Türk sporuna bir katkı daha" başlığını kullandı. 

Beşiktaş Kulübü ise, resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımla, TRT SPOR2'ye yayın hayatında başarılar dileyip, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren başta olmak üzere tüm TRT ekibine teşekkür etti.

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'e tebrik mesajı gönderen Trabzonspor Kulübü başkanı Ali Ağaoğlu da "Altyapıya ve amatör sporlara büyük destek veren tüm TRT ekibine teşekkür eder, TRT SPOR2'ye yayın hayatında başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

İstikbal Mobilya Kayserispor ile bir çok federasyon, milli sporcu ve medyanın önemli isimleri de TRT SPOR2'nin açılmasından duyduğu mutluluğu takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Etnospor Kültür Festivali'nde güreş zamanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz