Diğer Sporlar

Türkiye, Ukrayna ile 4-4 berabere kaldı

12 Ocak 2018 Cuma 16:51 - Son Güncelleme 12 Ocak 2018 Cuma 17:01

Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası'nda (Championship 2) Türkiye, Ukrayna ile 4-4 berabere kaldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Atatürk Spor Salonu'ndaki organizasyonda A Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçında Ukrayna ile karşılaştı.

Ukrayna, Sergei Diachuk ve Vitalli Kalinchuk'un golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İlk yarıda Türkiye'nin tek golü Numan Poyraz'dan geldi.

Türkiye, ikinci yarıda Bohdan Kovalenko ve Lurii Moroz'un gollerine Celal Aydın'ın 3 golüyle cevap verdi. Karşılaşmanın son dakikalarında baskılı oynayan Türkiye, gol bulamayınca maç 4-4 sona erdi.

Günün diğer maçlarında Hırvatistan, İngiltere'yi 3-2, Hollanda ise Portekiz'i 3-1 mağlup etti.

Türkiye ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak.

Öte yandan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan karşılaşma öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk hokey tarihi açısında çok önemli bir gün yaşadıklarını söyledi.

Alanya'da gerçekleştirilen organizasyonun Avrupa Hokey Federasyonu açısından da çok önemli olduğunu kaydeden Karakan, "İngiltere, Hollanda gibi olimpiyatlarda final oynamış takımlar burada ve biz ülke olarak onlarla aynı kategoride yarışıyoruz. Bu Türk hokeyinin de geldiği nokta açısında çok önemli." dedi.

Burada alınacak iyi neticelerin kendilerini dünya kupasına götüreceğini dile getiren Karakan, "Herkes inanmış durumda. Şans da bizden yana olsun istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
"Ben buraya isteyerek gelmedim. Batmış, bitmiş..."
Yükleniyor lütfen bekleyiniz