Diğer Sporlar

Dereceye giren karatecilere ödül

18 Kasım 2013 Pazartesi 14:28 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:29

Dünya Karate Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan sporcular ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünü ziyaret eden Taşpınar, 7-11 Kasım'da düzenlenen şampiyonada ümit bayanlar kategorisinde ikinci olan Hümeyra Beyza Ulusoy ve genç erkekler kategorisinde gümüş madalya kazanan Doğan Ateş'e plaket ve çeşitli ödüller verdi.

Taşpınar, yaptığı açıklamada, şampiyonada Türkiye'yi temsil eden ve madalya kazanan sporcularla gurur duyduklarını söyledi.

Karatenin yanında diğer spor branşlarına da ağırlık verdiklerine dikkati çeken Taşpınar, Mollaköy göletlerinde yapılacak kano ve kürek parkuruyla ilgili inceleme yapacaklarını anlattı.

"Yıllardır kano ve kürekle ilgileniyorum" diyen Taşpınar, "Tesisin yapılması gerektiğine inanıyorum. Spora bu kadar yatırım yapan Türkiye'de uluslararası kano ve kürek yarışlarının yapılacağı dört dörtlük tesis acilen olmalı. Bu konuyla ilgili gerekli görüşmeleri yaptık. Bugün inceleme yapacağız, eksikleri tespit edeceğiz. Sakarya'ya kano ve kürek tesisi kazandırmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Judoda Avrupa Şampiyonası heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz