Diğer Sporlar

Kick Boksta 8 madalya

03 Şubat 2015 Salı 14:37 - Son Güncelleme 03 Şubat 2015 Salı 16:11

Kick Boks Milli Takımı, Atina Challenge Şampiyonası'ndan 8 madalya ile döndü.

Yunanistan'da düzenlenen Atina Challenge Şampiyonası'nda Kick Boks Milli Takımı, 3'ü altın 8 madalya kazandı.

Başkent Atina'da 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde yapılan şampiyonaya 5 sporcu ile katılan milli takım, 3 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada 63 kilo Light Contact kategorisinde Fatih Mehmet Şahin, 55 kilo Kick Light kategorisinde Sevilay Taş, 63 kilo Gençler Light Contact kategorisinde Ebubekir Oflu, altın madalya kazandı.

63,5 kilo Low Kick kategorisinde Fatih Mehmet Şahin, 55 kilo Light Contact kategorisinde Sevilay Taş, 55 kilo Genç Bayanlar Light Contact kategorisinde Sena Bıyıklı, 74 kilo Light Contact kategorisinde Abdullah Şimşek gümüş madalya, 63 kilo Kick Light kategorisinde Ebubekir Oflu, bronz madalyanın sahibi oldu.

Bakan Kılıç, Kick Boks Milli Takımı'nı kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atina Challenge Şampiyonası'nda başarılı olan Kick Boks Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen şampiyonaya 5 sporcuyla katılıp 8 madalya ile dönmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kılıç, "Sporda doğru yolda olduğumuzu bir kere daha görme fırsatımız oldu. Madalya kazanan sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sporcularımızın başarısının sürekli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Bayan karateciler Avrupa'ya hazır
Yükleniyor lütfen bekleyiniz