Diğer Sporlar

Milli judoculardan 3 madalya

27 Şubat 2022 Pazar 20:12 - Son Güncelleme 27 Şubat 2022 Pazar 20:15  |  Kaynak : AA

Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Avrupa Açık'ın son gününde milli judoculardan Ömer Kemal Aydın gümüş, Mert Şişmanlar ve Fidan Ögel bronz madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonunun açıklamasına göre, erkekler 90 kiloda ABD'li John Jayne ile yaptığı final mücadelesini kaybeden Ömer Kemal Aydın, gümüş madalyada kaldı.

Erkekler 100 kiloda mücadele eden Mert Şişmanlar, üçüncülük karşılaşmasında Polonyalı Piotr Kuczera'yı altın skorda ipponla (3 shido) yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar 70 kiloda Türkiye'yi temsil eden Fidan Ögel de bronz madalya mücadelesinde Polonyalı Kata Sobierajska'yı ipponla mağlup etti ve kürsüde yer aldı.

+78 kilo bronz madalya maçında Polonyalı Kinga Wolszczak'a yenilen Sebile Akbulut, beşinci oldu.

Kadınlar 70 kiloda Minel Akdeniz, erkekler +100 kiloda Münir Ertuğ repesajda, erkekler 81 kiloda Musa Şimşek ve Yunus Kılınç, 90 kiloda da Can Güzel ikinci turda rakiplerine yenildi.

Organizasyonun ilk gününde milli sporculardan Sıla Ersin gümüş, Ayten Yeksan ise bronz madalya almıştı. Türkiye, böylece şampiyonayı 2 gümüş ve 3 bronz madalyayla tamamladı.

Sıradaki Haber
Milli judocular, Varşova Açık'a 2 madalyayla başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz