Diğer Sporlar

Slovenya'da 14 madalya kazandık

22 Kasım 2014 Cumartesi 16:10 - Son Güncelleme 22 Kasım 2014 Cumartesi 20:37

Türkiye, 5 altın, 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 14 madalya kazandı.

Türkiye, Slovenya'nın Maribor kentinde yapılan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda 5 altın, 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 14 madalya kazandı.

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, yaptığı açıklamada, başarılı kamp sürecinin ardından katıldıkları şampiyonada milli takım sporcularının "mükemmel bir performans sergileyerek 14 madalya kazandığını ifade etti.

Maribor'a "tam takım" geldiklerini kaydeden Kayıcı, sporculara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Şampiyonada Ömer Faruk Avcı, Yahya Alemdağ, Mükremin Güler, Abdullah Cem Akın ile Duygu Turan altın, Nurettin Diler, Halil İbrahim Yalçınkaya, Metin Adanç, İbrahim Bağlı ile Gözde Canpolat gümüş, Tayfun Dönmez, Fatih Mehmet Şahin, İbrahim Telli ve Meltem Baş ise bronz madalya aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan tebrik

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Kılıç, Slovenya'nın Maribor kentinde yapılan şampiyonada madalya kazanan sporcuları tebrik ederek, Türkiye'nin adının bu branşta da başarıyla anılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akif Çağatay Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda ülkemizi, bayrağımızı ve bizleri temsil ederek başarıyla dönen Kick Boks Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Sporcularımız sayesinde ülkemiz, adını, tüm dünyaya her gün bir kez daha duyuruyor. Altın, gümüş ve bronz madalyaları Türkiye'ye kazandıran Milli Takım sporcularımızın her birini ayrı ayrı kutluyor ve başarılarının daimi olmasını diliyorum. Bize yaşattıkları haklı gurur ve mutluluk için sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Sıradaki Haber
Karatede önemli hamle
Yükleniyor lütfen bekleyiniz