Diğer Sporlar

Türkiye ve İngiltere tekvando milli takımları ortak kampta

06 Eylül 2020 Pazar 10:53 - Son Güncelleme 06 Eylül 2020 Pazar 10:57  |  Kaynak : DHA

Türkiye ve İngiltere tekvando milli takımları Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde ortak kampta bir araya geldi. Kamp çalışmalarına Türkiye'den 8 erkek, 5 kadın, İngiltere'den ise 9 erkek, 8 kadın katılıyor.

Türkiye ve İngiltere tekvando milli takımları 10 günlük dostluk kampında bir araya geldi. Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Sirene Golf Otel'de gerçekleştirilen kampa İngiltere ve Türkiye erkek ve kadın tekvando milli takımları katıldı. İngiltere milli takımından gelen teklik üzerine yapılan ortak kamp çalışmalarına Türkiye milli takımından 8 erkek 5 kadın, İngiliz milli takımında ise 9 erkek 8 kadın katılıyor.

İngiltere Milli Takımı ile birlikte kamp yaptıkları otelde çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, "Uzun bir pandemi döneminden sonra dünya sporu çok farklı bir sıkıntıya girdi. Olimpiyatlar ertelendi önümüzdeki yıla. Milli takımlar çeşitli çalışmalar geliştirmeye çalıştı. Biz de bu arada İngiltere'den kamp teklifi aldık. Hem uzun süren maratonu atmak hem de ikili çalışmalardan daha iyi faydalanmak için İngiltere Milli Takımı'nın Türkiye'ye gelmesini istedik. Burada ikili güzel çalışma ortamı içindeyiz. 2 ekip de dünyanın en iyi ekiplerinden. Bu sıkıntılı dönemde birbirine antrenman vererek çok iyi faydalanacaklarını, sportif açıdan güzel bir başarıya sebep olacağına inanıyorum" dedi. 

Etiketler : Tekvando
Sıradaki Haber
"Dünya turu başlatılacağı için çok mutluyum"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz