Diğer Sporlar

Vatandaşlara antrenör eşliğinde evlerinin balkonunda spor

16 Mayıs 2020 Cumartesi 20:35 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2020 Cumartesi 21:18

Amasya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri eşliğinde evlerinin balkonlarında spor yaptı.

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görev yapan antrenörler tarafından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "Evde kal" çağrılarına uyan vatandaşlara evlerinin balkonlarında egzersiz yaptırıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama programında yer alan "Halka ortak spor yaptırma" etkinliğine evlerinde kalan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Mahalle mahalle gezen farklı branştaki antrenörler, 15 dakikalık periyotlar halinde vatandaşlara balkonlarında spor yaptırdı. 

"Evde kal, sporsuz kalma"

Etkinlikle ilgili konuşan jimnastik antrenörü Fatma Bektaş, “Korona salgını nedeniyle hepimiz şu günlerde evlerimizdeyiz. Bizler Amasya Gençlik İl Müdürlüğü olarak bakanlığımızın da talimatlarıyla halkımıza 'Evde kal, sporsuz kalma' diyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bütün halkımıza, Amasya’mızdaki mahallelerimizde diğer antrenör arkadaşlarımla birlikte evlerinde, balkonlarında bizlerle birlikte spor yaptırıyoruz. Güzel bir katılım vardı, diğer bölgelerde de diğer antrenör arkadaşlarımız yapıyor. Biz bu süreçte bütün halkımıza evde kalın, sağlıkla kalın, sporla kalın diyoruz" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Dağcılık Federasyonu, sporculara özel antrenman videoları hazırladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz