Engelli Sporları

Ampute futbolda milli mesai

03 Eylül 2016 Cumartesi 22:18 - Son Güncelleme 03 Eylül 2016 Cumartesi 19:21

18 Yaş Altı Milli Takım'ın gelişim kampı Aksaray'da sürüyor.

Ampute Futbol 18 Yaş Altı Milli Takımı, gelişim kampı programı çerçevesinde çalışmalarını Aksaray'da sürdürüyor.

Ampute Futbol 18 Yaş Altı Milli Takımı Antrenörü Tahir Güven, yaptığı açıklamada, kampta 8. günü geçirdiklerini söyledi.

Kampın şu ana kadar çok verimli geçtiğini belirten Güven, "Kampa başladığımız ilk günden bugüne kadar gerçekten çok iyi mesafe katettik. Oyuncularımız arasındaki fiziksel ve zihinsel gelişimi iyi seviyeye getirdiğimize inanıyorum. Oyuncularımız arasındaki diyalog, birlik ve beraberlik ruhu çok gelişti. Hep beraber hareket ediyorlar. Gözlerindeki o ışık, ampute futbolunun geleceği için beni gerçekten umutlandırıyor." diye konuştu.

Kaleci antrenörü İlhan Elmalı ise kampta çok iyi bir ortam olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimizin kendilerine olan öz güvenlerinin artması adına kamp iyi oldu. Kendi oynadıkları takımlarında belki yeteri kadar süre alamıyorlardı ama burada kendi yaşıtlarıyla beraber hazır hale geliyorlar. Takımlarına hazır bir şekilde dönecek olmaları adına çok iyi bir kamp oldu." ifadelerini kullandı.

Aksaray Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi'ndeki kampta, Türkiye Ampute Ligi'nde oynayan 29 sporcu bulunuyor. 26 Ağustos'ta başlayan kamp, 7 Eylül'de sona erecek.

Sıradaki Haber
Türkiye Kupası heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz