Engelli Sporları

Ampute Mililer, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ı ziyaret etti

17 Ocak 2019 Perşembe 18:43 - Son Güncelleme 17 Ocak 2019 Perşembe 21:16

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ampute Milli Takımı oyuncularını kabul etti. Milli sporcuların sorunlarının çözümü için elinden geleni yapacağını belirten Oktay, "Sizler bütün Türkiye'ye gurur yaşattınız" ifadelerini kullandı.

Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Oktay'ı ziyaret etti.

Türkiye'nin son dönemdeki yüz akı özel sporcularla birlikte olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Oktay, randevu talebi iletildiğinde heyecanlandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora ve sporculara hassasiyetini herkesin bildiğini, bunu sporcuların da yakından hissettiğini belirten Oktay, "Siz aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın da temsilcisisiniz. Başarınız yanında toplumda pozitif bilinç kaynağı oluşturmanız bambaşka bir övünç kaynağı. Cumhurbaşkanımız sizleri birey birey biliyor ve destekliyor. Ben de bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak buradayım. Yapabileceğim her ne olursa olsun zamanı önemli değil bana ulaşabilirsiniz." diye konuştu.

"Türkiye'nin kalbini hoplattınız"

Oktay, milli sporcuların sorunlarının çözümü ve taleplerinin yerine getirilmesi için elinden geleni yapacağını bildirerek, "Sizler bütün Türkiye'ye gurur yaşattınız. Türkiye'nin kalbini hoplattınız." ifadelerini kullandı.

Oktay, şunları kaydetti:

"Bizim gönlümüzde dünya şampiyonusunuz. Daha güzel başarılar elde edeceğinize inanıyoruz. İnanç olduğu zaman şartlar ne olursa olsun sonuç alınır. Yeter ki yüreğinizi ortaya koyun. Biz de bugün Türkiye'de aynı şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bizim yapmaya çalıştığımızı da siz kendi alanınızda başardınız. Hiçbir şeyin bahane olmayacağını 81 milyona gösterdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz."

Oktay, hediye takdim ettiği sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

KAYNAK: AA

Sıradaki Haber
Ampute futbolda Türkiye-Azerbaycan dostluğu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz