Engelli Sporları

Atletizm Şampiyonası sona erdi

27 Mart 2014 Perşembe 16:05 - Son Güncelleme 27 Mart 2014 Perşembe 16:16

Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası, Antalya'da sona erdi.

Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası, Antalya'da sona erdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun (TOSSFED) 2014 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Bölge Şampiyonası'na İç Anadolu, Ege, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz, Karadeniz, Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinden down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli 900 sporcu katıldı.

Şampiyonada Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerini kapsayan üçüncü ve son bölge ayağı, Antalya Zeytinköy Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Şampiyonanın son gününde 300 sporcunun katıldığı 100, 200, 400, 800, bin 500, 3 bin ve 5 bin metre koşuları, 3 adım atlama, uzun atlama ve gülle atma branşlarında müsabakalar yapıldı.

TOSSFED Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun, yaptığı açıklamada, 5 gün süren Atletizm Bölge Şampiyonası'nın sona erdiğini söyledi.

Güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini dile getiren Olgun, "900 sporcu değişik branşlarda yarıştı. Şampiyona çok başarılı geçti. Engelliler spor yaparak mutlu oluyor, onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz" dedi.

Olgun, teknik kurulun yapacağı sıralama sonucunda her branşta ilk 4'e giren sporcuların Elazığ'da yapılacak Türkiye Atletizm Şampiyonası'na çağrılacağını kaydetti.

AA

Sıradaki Haber
Gaziantep, üst sıraları hedefliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz