Engelli Sporları

Kardemir Karabükspor gruptan çıkamadı

12 Mart 2016 Cumartesi 23:58 - Son Güncelleme 12 Mart 2016 Cumartesi 22:02

Kardemir Karabükspor, 4 maçın 3'ünü kazanmasına rağmen gruptan çıkmadı.

Tekerlekli sandalye basketbolu Avrupa Ligi 3'te mücadele eden Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, ikinci sırada tamamladığı gruptan çıkmayı başaramadı.

İspanya'da oynanan müsabakalarda B grubundaki ilk maçında ev sahibi takımlarından Amiab Albacete ile karşılaşan Karabük ekibi, sahadan 90-65 yenik ayrıldı.

İkinci maçında İngiliz takımı Essex Outlaws'u 88-41 ve üçüncü maçında ise İsrail ekiplerinden Beit Halochem Jerusalem'ı 96-23 yenen kırmızı-mavililer, oynadığı son karşılaşmada İtalya ekibi Treviso karşısında da 99-41'lik skorla galibiyet elde etti.

Kardemir Karabükspor, bu sonuçlara göre Amiab Albacete'nin ardından bir takımın çıkabildiği B grubunda ikinci oldu.

Kardemir Karabükspor Antrenörü Can Aksu, AA'ya yaptığı açıklamada, iyi hazırlandıkları ve İspanya'ya gruplardan çıkmak için geldiklerini söyledi.

Oynadıkları bütün maçlarda iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Aksu, "İlk maçımız ev sahibi bir takımla oldu. İlk maçımızda yenildik. Daha sonra çıktığımız bütün karşılaşmalarda sahadan farklı bir şekilde üstün ayrıldık ancak bu bize yetmedi. Ülkemizi başarıyla temsil ettik. Yönetime ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalye basketbolunda Karabük'ün adını dünyaya duyuracağımıza eminim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Beşiktaş, Santa Lucia'yı geçemedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz