Engelli Sporları

Yalova'ya ABD'li antrenör

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:16 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 15:29

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, ABD'li antrenör Fisher ile mukavele yaptı.

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi takımlarından Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) antrenörlüğüne, ABD'li Clifford Fisher getirildi.

Kulüp binasında düzenlenen törende iki yıllık sözleşmeyi imzalayan Fisher, bir dönem Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak görev yaptığını ve en son İtalya Milli Takımını çalıştırdığını hatırlattı.

Türkiye'ye yeniden gelmekten ve özellikle Yalova'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Fisher, tekerlekli sandalye basketbolunun, dünyanın en zor spor branşlarından biri olduğunu söyledi. Birçok şampiyonluk ve başarı gördüğünü dile getiren Fisher, şunları kaydetti:

"YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç beni takımın başında görmek istediğini ilettiğinde hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettim. Türkiye'yi çok seviyorum. Daha önce Türkiye'de birçok takımda görevde bulundum. İtalya'nın ardından yeniden Türkiye'ye döndüğüm için mutluyum. YOSK'u ligde ve Avrupa'da en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Daha önce elde ettiğim şampiyonlukları YOSK'la da yaşamak istiyorum ve onun için buraya geldim."

Erkoç ise ligde ve Avrupa'da, Fisher'in tecrübesi sayesinde başarılar elde edeceklerine inandıklarını bildirdi.

Fisher'in takıma büyük katkılar sağlayacağını anlatan Erkoç, "Ligde ve Avrupa'da iyi yerlere geleceğimizden eminim. Bayramdan sonra çalışmalarımıza resmen başlayacağız. Güçlü ve tecrübeli bir kadromuz var. Bu kadroya kaliteli bir antrenör getirdik ve gücümüze güç kattık" diye konuştu.

Törende, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yalova Temsilcisi Erhan Egemen ve YOSK Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Güral hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Yeni sezon hazırlıkları başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz