Engelli Sporları

YOSK'tan transfer atağı

23 Ekim 2013 Çarşamba 11:15 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 15:58

YOSK, Galatasaray'dan Serdar Sağlam'ı transfer etti.

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Galatasaray'dan Serdar Sağlam'ı transfer ettiklerini bildirdi.

İlk olarak ABD'li tecrübeli antrenör Clifford Fisher, sonrasında Fas milli takımının tecrübeli basketbolcusu Hafid Moha'yı transfer ettiklerini belirten Erkoç, şöyle konuştu:

"Şimdi ise Galatasaray Başantrenörü Sedat İncesu ile yaptığım görüşme neticesinde sarı-kırmızılıların 27 yaşındaki yıldız oyuncusu Serdar Sağlam'ı kadromuza kattık. Yapılan transferler çok yerinde ve hocamız, özellikle Hafid Moha ve Serdar Sağlam'ı çok istiyordu. Hocamızın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürüteceğimizi söylemiştik ve iki yıldız oyuncuyu transfer ederek, Yalova'yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediğimizi bir kez daha gösterdik."

Serdar Sağlam ile 1 sezonluk yani 7 ay üzerinden anlaştıklarını bildiren Erkoç, "Sporcunun kulübümüze maliyeti 40 bin lira olmuştur. Kaliteli transferlerle gücümüze güç kattık ve inanıyorum ki Yalova'mızın adını Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da duyururuz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yalova'ya ABD'li antrenör
Yükleniyor lütfen bekleyiniz