EURO-2024

Roberto Bordin: Türkiye çok güçlü bir takım

02 Haziran 2021 Çarşamba 19:25 - Son Güncelleme 02 Haziran 2021 Çarşamba 19:28  |  Kaynak : TRT SPOR

Moldova Teknik Direktörü Roberto Bordin, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, "Türkiye çok güçlü bir takım. Bizim için çok önemli bir maç. bu nedenle kendimizi oldukça onurlu hissediyoruz." dedi.

TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulunan Moldova'nın İtalyan teknik adamı Roberto Bordin, "Oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Türkiye çok güçlü bir takım. Kısa süre içerisinde Avrupa Şampiyonası başlayacak. Bizim için çok önemli bir maç, bu nedenle kendimizi oldukça onurlu hissediyoruz." dedi.

Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası gibi büyük turnuvalarda tüm takımların çok kuvvetli olduğunu ve iyi bir performans sergilediklerini belirten Bordin, "Turnuvada iyi performans gösteren, iyi bir duruş ortaya koyanlar tabii ki daha başarılı olacaklardır. Doğrusunu söylemek gerekirse böylesine büyük turnuvalarda her takımın şansı var." ifadesini kullandı.

Son olarak Avrupa Şampiyonası açılış maçıyla ilgili fikri sorulan Bordin, sözlerini şöyle tamamladı:

"İtalya genç oyunculardan kurulu oldukça önemli bir takım, aynı Türkiye gibi. İlk maçta daha iyi mücadele eden, daha iyi performans gösteren başarılı olacaktır. Bu tarz turnuvalarda bütün takımlar bildiğiniz gibi ellerinden geleni yapıyor."

Sıradaki Haber
A Milliler, Moldova'ya hiç yenilmedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz