Futbol

Şimdi neredeler: Sercan Sararer

24 Mart 2022 Perşembe 15:55 - Son Güncelleme 24 Mart 2022 Perşembe 16:04  |  Kaynak : TRT SPOR

2012 yılında Portekiz ile karşı karşıya geldiğimiz son maça ilk 11'de başlayan ve müsabakada bir de asist yapan 32 yaşındaki Sercan Sararer şu anda nerede, ne yapıyor?

Almanya'da uzun yıllar altyapı eğitimi aldıktan sonra 2007'de Greuther Fürth ile profesyonel kariyerine başlayan Sercan Saraer, burada gösterdiği performansla iyi bir çıkış yakaladı ve takımının Bundesliga'ya yükselmesinde önemli rol oynadı. Dönemin milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da dikkatini çeken ve Türk milli takımına davet alan Sercan, 12 kez A Milli formayı giydi.

Greuther Fürth ile Bundesliga'ya yükseldikten sonra bir daha uzun yıllar iyi bir form grafiği yakalayamayan kanat oyuncusu, sırasıyla Stuttgart, Fortuna Düsseldorf, tekrar Greuther Fürth ve Karlsruher SC'de oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kariyerini bir üst seviyeye taşıyamayan Sercan, adı sıklıkla Türk kulüpleriyle anılsa da Alman ligi dışında farklı bir ülkede forma giymedi.

32 yaşındaki Sercan Sararer şu anda 2020'de kadrosuna katıldığı Almanya 3. Lig ekibi Türkgücü München'in başarısı için ter döküyor.

Sıradaki Haber
''Fenerbahçe'de gözler adaylarda''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz