Futbol

"3 - 1'lik skor az oldu ama..."

15 Kasım 2014 Cumartesi 19:07 - Son Güncelleme 15 Kasım 2014 Cumartesi 19:11

Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Olsen, Sırbistan galibiyetini yorumladı.

Danimarka A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki Sırbistan maçıyla ilgili, "3-1'lik skor az oldu ama kazanmak için yeterli ve her şey rayına oturdu" dedi.

Sırbistan'ın Arnavutluk maçı sonrası aldığı ceza nedeniyle, deplasmanda seyircisiz oynanan I Grubu maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup eden Danimarka Milli Takımı, grupta 7 puanla zirvede yer alarak taraftarlarını sevindirdi.

Dick Advocaat'ın yıldız oyunculardan kurulu Sırbistan Milli Takımı'nı 3-1 mağlup eden takımını büyük bir zevkle izlediğini söyleyen Olsen, Danimarka basınına yaptığı açıklamada, "Bizim geriye düşmek gibi kötü bir alışkanlığımız var ama sizi temin ederim ki yediğimiz golden sonraki 85 dakika müthiş bir maç oynayarak oyunu domine ettik. 3-1'lik skor az oldu ama kazanmak için yeterli ve her şey rayına oturdu" diye konuştu.

Takımının özellikle orta sahadaki performansını öven Olsen, bir teknik direktörün nadiren sadece oturup oyuncularını keyifle izleyebileceğini belirterek, dünkü maçın son çeyreğinde bunu yaptığını anlattı.

Portekiz maçından sonra eleştirdiği Tottenham'ın genç yıldızı Christian Eriksen'den övgüyle bahseden Olsen, "Hakkındaki eleştirilere cevap verdi. Müthiş bir maç çıkardı" ifadesini kullandı.

Takımın ikinci golünü atan Simon Kjaer ise şok başlangıca rağmen golcü Filip Djuricic'i kilitleyerek Sırbistan'ın hücum etkinliğini azalttıklarını kaydetti. Kjaer ayrıca, "Biz 3 puan için geldik ve bunu başardık. İlk 5 dakika dışında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Boş alanlar bulduk ve aslında daha farklı kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan üstün ayrıldık" yorumunu yaptı.

Danimarka, Sırbistan karşısında 4. dakikada Zoran Tosic'in golüyle geriye düşmesine rağmen, üst düzey bir oyun sergileyerek, Nicklas Bendtner (2) ve Simon Kjaer'in golleriyle 3-1 galip gelmişti.

Sıradaki Haber
F.Bahçeli oyuncular Ankara'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz