Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

"Acımız büyük"

01 Haziran 2017 Perşembe 02:58

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askeri helikopterin yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 askerimiz şehit oldu. Bu elim kazaya spor camiası da kayıtsız kalmadı. Türkiye futbol Federasyonu (TFF) ve kulüpler başsağlığı mesajı yayımladı. İşte o mesajlardan bazıları...

TFF

"Acımız Büyük" başlığıyla TFF'nin internet sitesinden yayınlanan açıklamada şöyle denildi:

"Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait helikopterin yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu düştüğünü ve kazada 13 askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; şehitlerimizin aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milletimize başsağlığı dileriz."

Beşiktaş

"Şırnak'ın Şenoba bölgesinde Tugay Komutanlığı'ndan kalkış yapan bir helikopterin 13 askerimizi taşıdığı sırada yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe

"Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi'nden kalkan askeri helikopterin, kalkıştan kısa süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak Şenoba Bölgesi'nde düştüğünü ve helikopterin içinde bulunan askeri personelin şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Galatasaray

"Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan askeri helikopterin, kalkıştan hemen sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü ve 13 askerimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bizleri acı ve üzüntüye boğan elim kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Trabzonspor

"Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığından kalkan Skorsky tipi askeri helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmüştür. Bu kaza sonucunda maalesef 13 askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

Medipol Başakşehir

"Hiçbir şeyin öneminin kalmadığı bir an. Şırnak Şenoba'da 13 askerimiz şehit. Milletimizin başı sağolsun." 

Atiker Konyaspor

"Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığından kalkan Skorsky tipi askeri helikopterin, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü ve bu kaza sonucunda 13 askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim kazada şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı dileriz." 

Etiketler: şehitşırnaktfftürkiye futbol federasyonu