Futbol

Alanyaspor'dan taraftara çağrı

13 Mart 2014 Perşembe 18:46 - Son Güncelleme 13 Mart 2014 Perşembe 18:53

Hasan Çavuşoğlu, 15 bin kişilik stadın yarısını dolduramadıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Alanyaspor'da kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz ancak 15 bin kişilik stadyumumuz olmasına rağmen yarısını dahi dolduramıyoruz" dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Alanyaspor Kulübü yönetimini ziyaret etti.

Çavuşoğlu, ligin son haftalarında önemli maçlar yapacaklarını söyledi. Hafta sonu Bandırmaspor maçına çıkacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz ancak 15 bin kişilik stadyumumuz olmasına rağmen yarısını dahi dolduramıyoruz. Yönetim olarak takımımıza sahip çıkıyoruz fakat bu takım şehrin takımıdır. Futbolu seven veya sevmeyen herkesi maça davet ediyoruz" diye konuştu.

Dim ise Alanya'da yaşayan insanları stadyuma çekmeye çalıştıklarını fakat beklenen etkiyi şu ana kadar göremediklerini dile getirdi. Alanyaspor'u, bulunduğu konumdan dolayı tebrik eden Dim, "Alanyaspor'u maddi imkansızlıklar içinde bu noktaya taşıma becerisi gösteren yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu başarıya rağmen ancak 3-4 bin kişinin izlediği maçları görmek ise bizleri üzüyor" ifadesini kullandı.

Alanya gibi büyük bir şehirde stadyumu dolduramamanın üzücü olduğunu vurgulayan Dim, "Alanyaspor'un önce bir üst lige, 2 yıl sonra da Süper Lig'e çıkmaması için hiçbir neden yok. Sahamızda oynayacağımız 5 maçta Alanyaspor'un yanında olmalıyız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Lineker'den Messi'ye övgü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz