Futbol

Alex'ten Yıldırım'a 'dekontlu' cevap!

07 Kasım 2015 Cumartesi 00:52 - Son Güncelleme 06 Kasım 2015 Cuma 23:55

F.Bahçe'nin eski oyuncusu Alex, sosyal medya üzerinden Yıldırım'a cevap verdi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, resmi instagram hesabından kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu. Alex, "Başkan, benim imzam 2004 yılında gelirken attığım ve 2012 yılında ayrılırken attığım imza ile aynı hiç değişmedi" dedi.

Brezilyalı eski futbolcu Alex, mesajında bazı imzalı belgeler de paylaştı. 

Aziz Yıldırım Alex'in açıklamaları için ne demişti?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımın eski oyuncularından Alex de Souza'nın 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda deplasmanda Sevilla ile yapılan maçın ardından tur atladıkları halde kendilerine prim ödemesi yapılmadığı yönündeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirmişti.

Yıldırım, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu ifadelere yer verilmişti:

"Alex, Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip futbolculara turu geçmeleri halinde 1 milyon değil, 1,5 milyon dolar prim vereceğimi söylediğimi iddia etmiş ve sonrasında hayal ürünü olan bazı diyaloglardan bahsetmiştir. Bu haberlerin hepsi yalandır... Prim konusuna gelince; Alex, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Sevilla maçıyla ilgili olarak da takıma ve kendisine prim ödemesi yapılmadığı iftirasını ortaya atmıştır. Kulüp, resmi kayıtlarında da yer aldığı üzere futbolculara Sevilla maçı ile ilgili olarak 1 Nisan 2008'de toplam 1 milyon 50 bin dolar prim dağıtılmıştır."

Aziz Yıldırım, eski teknik direktör Arthur Zico'nun geçmiş yıllarda konuyla ilgili ifadelerine karşılık yaptığı açıklamanın yanı sıra Alex de Souza'ya Sevilla maçının ardından yapılan ödemenin de dekontunu kulübün internet sitesinden paylaştı.

İşte Fenerbahçe'nin sitesinden paylaşılan o dekont:

İşte Alex'in o açıklamaları:

"Aziz Başkan, 2004-12 yılları arasında büyük bir tarih yaşadık. Bazı anları olumlu bazı anları olumsuzdu.Şimdi ben Brezilya'da döneminizde kulübümün bütün sporlarda bir çok kupalar kazanmasını istiyorum. Fenerbahçe ile bizzat para konusunu sadece 2011-2013 dönemi sözleşme yenilenmesinde konuştum. Kulüpten hakkım olmayan bir sent bile istemedim ama kulüp ve başkanın taahhüt ettiğinin de hesabını sordum. Belki kendisi (Aziz Yıldırım) para ile performans arttırabileceğini düşünüyordu ama benimki hiç paraya bağlı değişmedi. Trivela sitesinde benim röportajımı nasıl tercüme ettiler bilmiyorum ama sadece Sevilla maçı devre arasında olan bir olayı anlattım. Beni devamlı itham ettiği gibi parayı düşünen birisi olsaydım beni göndermek istediğinde Türkiye'de kalmayı seçerdim. Başkan, benim imzam 2004 yılında gelirken attığım ve 2012 yılında ayrılırken attığımla aynı, hiç değişmedi. Size mutluluklar dilerim Başkan. Ben olumlu şeyleri aklımda tutmak istiyorum. Kulübümün hep en iyi olmasını dilerim."

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sıradaki Haber
İkisi de memnun değil
Yükleniyor lütfen bekleyiniz