Futbol

Almanya mı, Polonya mı?

16 Haziran 2016 Perşembe 00:27 - Son Güncelleme 15 Haziran 2016 Çarşamba 22:00

C Grubu'nun iki iddialı takımı Stade de France'da kozlarını paylaşacak.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) C Grubu'nun iddialı takımları karşı karşıya gelecek. Turnuvaya 3 puanla başlayan Almanya ile Polonya arasındaki dev mücadele bugün 22.00’de TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda C Grubunun zirvesindeki iki ekip karşı karşıya gelecek. İlk maçta Ukrayna’yı 2-0 ile geçen Almanya, Kuzey İrlanda’yı tek golle yenen Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Nawalka: "Almanya'dan korkmuyoruz"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polonya Teknik Direktörü Adam Nawalka, Dünya’nın en iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını söyledi.

“Almanya’ya elbette saygı duyuyoruz ancak bu onlardan korktuğumuz anlamına gelmiyor” diyen Nawalka, karşılaşma için iyi hazırlandıklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Polonya Milli Takımı basın toplantısının ardından yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Löw: "Zor bir maç olacak"

Almanya Milli Takımı'nın başarılı çalıştırıcısı Joachim Löw ise Polonya’nın son dönemde çok formda olduğunu belirterek, karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydetti.

"Rakibimiz Milik ve Lewandoski gibi tehlikeli oyunculara sahip" diyen Alman çalıştırıcı, çok iyi konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.

C Grubunu'nun iki güçlü ekibini karşı karşıya getirecek Almanya-Polonya maçı öncesi Panzerler, son çalışmasını Stade de France'de yaptı. Saat 22.00'de başlayacak bu zevkli mücadele TRT1’den canlı yayınlanacak.

Sıradaki Haber
A Milliler'den İspanya mesaisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz