Futbol

Almanya'nın formaları tanıtıldı

12 Kasım 2013 Salı 16:22 - Son Güncelleme 12 Kasım 2013 Salı 17:17

Panzerler, Brezilya'da nostalijik formayla sahaya çıkacak.

Alman Milli Futbol Takımı'nın Brezilya'da yapılacak 2014 Dünya Futbol Şampiyonası'nda giyeceği forma tanıtıldı.

Münih'te yapılan tanıtımda takımın yeni formasıunın renginin beyaz ağırlıklı olduğu, formanın üst kısmında Alman bayrağını simgeleyen kırmızı, sarı ve siyah şeritlerin yer aldığı görüldü. Formada Almanya'nın kartal simgesi, bunun hemen üzerinde ise 1954, 1974 ve 1990 yıllarında kazanılan dünya kupalarını sembolize eden 3 adet yıldız bulunuyor.

Tanıtım etkinliğinin ardından yeni formaları giyen milli futbolcular Julian Draxler ve Thomas Müller'in otobüsle şehir turu yaptı. Takım kaptanı Philipp Lahm gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni formaların rengini çok beğendiğini söyledi. Savunma oyuncusu Mats Hummel de yeni forma dizaynını çok değişik ve gösterişli bulduğunu belirtti.

Alman Milli Takımı futbolcularının yeni formalarını ilk kez cuma günü Milano'da İtalya Milli Takımı ile yapacağı hazırlık karşılaşmasında giyecek. Yeni formaların 1974 yılındaki Dünya Şampiyonasında giyilen formalara yakın olduğu ifade edildi.

Adidas firmasının hazırladığı formaların fiyatlarının yetişkinler için 79,95, çocuklar için ise 59,95 avro olarak öğrenildi.

Sıradaki Haber
"Atletico'da bir efsane olacak"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz