Futbol

Amatör Lig ekibine Kamerunlu golcü!

06 Ekim 2015 Salı 19:36 - Son Güncelleme 06 Ekim 2015 Salı 22:34

Ağrı Gençlerbirliğispor, Kamerunlu Nkendo'yu transfer etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Ağrı Gençlerbirliğispor, Kamerunlu golcü Guillaume Tchoungang Nkendo'yu transfer etti.

Kamerunlu golcü Nkendo, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törenle kendisini 1 yıl süreliğine Ağrı Gençlerbirliği'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ağrı Gençlerbirliğispor Başkanı Mahmut Yıldırım, imza töreninde yaptığı konuşmada, Nkendo transferinin takıma güç katacağını belirterek, "Gol hattında sıkıntılar yaşıyorduk. İnşallah bu transferle bu sorunu bir nebzede olsun çözmeye çalıştık. Uyum süresi hızlı bir şekilde geçiriyor. Takıma faydalı bir transfer oldu" dedi.

Nkendo ise Ağrı Gençlerbirliğispor'a transfer olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Milli takım ve profesyonel liglerdeki tecrübemi Ağrı Gençlerbirliğispor'a yansıtacağım. Ağrı Gençlerbirliğispor'un ligi istediği yerde bitireceğine inanıyorum" dedi.

Ağrı'da çok iyi bir tesislerin olduğunu da belirten Nkendo, şöyle konuştu:

"Burada ortam ve arkadaşlık üst düzeyde. Ben de takımım adına gerekeni yapacağım. Şehri gezdim ve gördüm. Çok güzel şehriniz var. Burası çok güzel. Ben İspanya ve İran liglerinde profesyonel futbol oynadım. Amatör olarak değil profesyonel olarak futbol oynadım. İspanya'da Albacate takımında oynadım. Türk futbolculardan Arda Turan, Burak, Emre, Hakan Şükür, Hasan Şaş çok iyi futbolcular. Türkiye'de Galatasaray takımını seviyorum, iyi oynuyorlar ama benim için Fenerbahçe, Galatasaray önemli değil Ağrı Gençlerbirliğispor önemli. Ben artık Ağrılıyım, Ağrı Gençlerbirliğispor taraftarıyım."

İmza törenine kulüp yönetim kurulu üyeleri ile antrenör Mehmet Şaşmaz da katıldı. 

Sıradaki Haber
Fırtına'da çift idman
Yükleniyor lütfen bekleyiniz