Futbol

Amatör ligde gergin maç

10 Ekim 2016 Pazartesi 14:08 - Son Güncelleme 10 Ekim 2016 Pazartesi 11:11

Bölgesel Amatör Lig'de Akçakocaspor ile Beyköyspor arasında oynanan karşılaşmada küfür eden ve taşkınlık çıkaran taraftarlar tribünden çıkarıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Düzce ilinin iki takımı arasında oynanan derbi karşılaşması olaylı başladı. Küfür eden ve taşkınlık çıkaran taraftarlar tribünden polis ekiplerince çıkarıldı.

BAL'de Akçakocaspor ile Beyköyspor arasında Kaynaşlı ilçesi şehir stadında oynan maçta, Beyköyspor taraftarları maç öncesi kötü tezahüratlara başladı. Maç sırasında küfür eden ve sahaya çeşitli maddeler atan bir grup taraftar, polis ekipleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu polis ekipleri, küfür eden ve tartışan taraftarları tribünden çıkarmaya çalıştı. Bu sırada arbede yaşandı. Tribünden çıkarılan taraftarlarla saha dışında polis arasında kovalamaca yaşandı.

Beyköyspor Kulüp Başkanı Mehmet Keskin, derbi maçların zorlu geçtiğini ve centilmenlikle oynanmasını dilediğini belirterek, "Seyircimize bir haftadır söylüyorum, küfür ve kötü tezahürat yapmayın diye. Küfür konusunda hassasım, genç taraftar ama bu insanların bazılarını tanımıyoruz ve bazılarını tutamıyoruz. Tekrar söylüyorum, küfür ve kötü tezahürat yapmasınlar" diye konuştu.

Akçakocaspor ile Beyköyspor arasındaki karşılaşma 1-0 Beyköyspor'un galibiyeti ile sona erdi. 

Sıradaki Haber
Genç oyunculara ''Riekerink piyangosu''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz