Futbol

Artık antrenmanlarda boy gösterecek!

04 Temmuz 2014 Cuma 11:05 - Son Güncelleme 04 Temmuz 2014 Cuma 11:25

FIFA tarafından 4 ay futboldan men edilen Suarez, antrenmanlara katılabilecek.

FIFA Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suarez, antrenmanlara çıkabilecek.

FIFA Disiplin Komitesi Başkanı Claudio Sulser, Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez'in futbolla ilgili aktivitelerden 4 ay boyunca men cezasının boyutuna ilişkin açıklık getirdi.

Basın mensuplarına konuşan Sulser, Suarez'in sadece maçlarda forma giyemeyeceğini belirterek, "Bir oyuncunun sezon öncesi antrenmana çıkma hakkını sınırlayamazsınız, çünkü bu orantısız kaçar" ifadesini kullandı.

Uruguay Futbol Federasyonu'nun Suarez'in cezasında indirim yapılmasına yönelik yaptığı itirazın komite üyeleri tarafından hala değerlendirildiğini belirten Sulser, "İbretlik bir ceza vermek gibi bir kaygımız yok, sadece adaletin sağlanmasını ve yaptırımımızın ciddiye alınmasını istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği öne sürülen Luis Suarez, Liverpool formasıyla sezon öncesi hazırlık kampına katılabilecek.

İşte Suarez'in ceza aldığı o pozisyon...

İZLEYİN...

Etiketler : cezaLuis Suarez
Sıradaki Haber
Ronaldo: "Brezilya'da revizyon olacak"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz