Futbol

Aytemiz Alanyaspor'un deplasman kabusu

27 Aralık 2020 Pazar 16:07 - Son Güncelleme 27 Aralık 2020 Pazar 16:21  |  Kaynak : TRT SPOR

Çağdaş Atan yönetiminde sezona fırtına gibi giren Aytemiz Alanyaspor, düşüşünü Gaziantep deplasmanında da sürdürdü. Turuncu-yeşilliler, ligde çıktığı son 4 deplasman maçını kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 9 maçını namağlup tamamlayan ve uzun süre zirvenin sahibi olan Aytemiz Alanyaspor, son haftalarda yaşadığı düşüşü Gaziantep'te de sürdürdü. Rakibine 3-1'lik skorla boyun eğen ekip, haftalar sonra liderliği kaybetti.

İç sahada topladığı 17 puan ile bu alanda zirveyi elinde bulunduran Çağdaş Atan'ın öğrencileri, attığı 15 gole karşılık kalesinde yalnızca 3 gol gördü. Deplasmanlarda da benzer bir performansla sezona başlayan Aytemiz Alanyaspor, bu grafiğini sürdüremedi. Son 4 dış saha maçında Gençlerbirliği, Göztepe, Yukatel Denizlispor ve Gaziantep FK mağlubiyetleri alan turuncu-yeşilliler, Aralık ayı boyunca tek galibiyetini Beşiktaş karşısında elde etti.

Aytemiz Alanyaspor, 2 Aralık Cumartesi günü son şampiyon Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Çağdaş Atan'ın ekibi, bir sonraki deplasman maçında, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olacak.

Sıradaki Haber
Bandırmaspor son nefeste kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz