Futbol

"Belçika Dünya Kupası'nı kazanabilir"

13 Ekim 2013 Pazar 13:52 - Son Güncelleme 13 Ekim 2013 Pazar 13:53

Coleman, Belçika'nın Dünya Kupası'nı kazanabileceğini iddia etti.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Belçika ile 15 Ekim Salı günü başkent Brüksel'de karşılaşacak Galler'de teknik direktör Chris Coleman, rakiplerini Dünya Kupası'nın sürpriz favorisi olarak gösterdi.

İngiliz Sky Sports'un internet sitesinde yer alan habere göre Galli çalıştırıcı, A Grubu'nu lider bitirerek 12 yıl aradan sonra Dünya Kupası vizesi alan Belçika'nın büyük bir sürprize imza atacak güçte olduğunu ifade etti.

Belçika'nın kadrounda İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen Eden Hazard, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne ve Kevin Mirallas gibi yıldızların olduğuna dikkati çeken Coleman, bu kadronun önümüzdeki yaz Brezilya'da kendisinden söz ettireceğini iddia etti.

"Kırmızı Şeytanlar"ın, bir yıl önce Cardiff'te yaptıkları ilk maçta dünya sıralamasında 40. olduğunu ifade eden Coleman, "Ama şimdi dünya sıralamasında 6. sıraya yerleştiler. Dünya Kupası'nı kazanabilirler. Şu an en pahalı isimler onların kadrosunda forma giyiyor. Belçika'nın Brezilya'da kupayı kaldırabileceğine inanıyorum " ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 43 yaşındaki teknik adam, Galler'in yıldızı Aaron Ramsey'nin de Belçika Milli Takımı'nda rahatlıkla oynayabilecek kapasitede olduğunu savundu.

İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Ramsey'in büyük bir yetenek olduğunu belirten Coleman, "Onu takımında kabul etmeyecek bir antrenör herhalde dünyada yoktur" ifadesiyle oyuncusuna övgüde bulundu.  

Sıradaki Haber
İbrahim Toraman'dan şok karar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz