Futbol

Belçika'nın alçak gönüllü yıldızı

19 Haziran 2014 Perşembe 13:58 - Son Güncelleme 19 Haziran 2014 Perşembe 14:09

Hazard, Wilmots'un övgülerini "henüz" kabul etmiyor!

Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots, Eden Hazard'ı dünyanın en iyi 5 oyuncusu arasında gösterirken, genç yetenek bu övgüyü hak etmediğini söyledi.

Brezilya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu'nda mücadele eden Belçika'nın çalıştırıcısı Wilmots, düzenlediği basın toplantısında, takımının "altın bir jenerasyon" yakaladığını belirterek, "Kupayı kaldıracak güçteyiz" dedi.

Kadrosunda olağanüstü yetenekli oyuncular olduğunu ve bu isimlerin övgüyü hak ettiğini söyleyen Wilmots, "Eden Hazard, dünyanın en iyi 5 oyuncusu arasında gösterilebilir çünkü bunun için gereken her şey kendisinde mevcut" değerlendirmesinde bulundu.

DÜNYA KUPASI İLE İLGİLİ HER ŞEY BURADA!

Hazard ise Wilmots'un bu değerlendirmesiyle ilgili daha sonra kendisine yöneltilen soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. "Gerçekten Wilmots öyle mi dedi?" ifadesini kullanan Hazard, kendisini dünyanın en iyi futbolcuları arasında görmediğini vurguladı.

Hazard, "Dürüst olmak gerekirse bu değerlendirmeyi hak ettiğimi henüz düşünmüyorum. Dünyanın en iyi 5 oyuncusu arasına girmem için öncelikle daha çok gol atmam gerekli. Neredeyse her maç fileleri havalandırmalıyım ki bunu her sezon yapan Messi ve Ronaldo gibi en iyi oyuncuların arasına gireyim. Teknik direktörüme güzel sözleri için teşekkür ediyorum ama aynı fikirde değilim" diye konuştu.

Belçikalı futbolcu, geçen sezon Chelsea formasıyla 49 maçta 17 gol ve 10 asistlik bir performans sergilemişti.

Sıradaki Haber
Brezilya'da krize futbol molası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz