Futbol

Bilic’in gazabına uğradı!

17 Ekim 2013 Perşembe 19:24 - Son Güncelleme 17 Ekim 2013 Perşembe 23:40

Bilic’in başarılı performansından uzak kalması Stimac’ı koltuğundan etti.

Görevine son verilen Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Stimac’ın, kendisinden önce aynı görevi yürüten Slaven Bilic’in başarılı performansından uzak kalmasının bu sonda etkisi olduğu belirtildi.

Hırvatistan Teknik Direktörü Igor Stimac’ın görevine son verilmesi ülkede tartışmaları beraberinde getirdi. A Grubu’nu Belçika’nın ardından ikinci sırada tamamlayan ve play off oynamaya hak kazanan ekipte Dünya Kupası umutları henüz tükenmiş olmamasına karşın deneyimli teknik adam ile yollar ayrıldı. Hırvatistan’ın son iki maçında önce Belçika ardından da İskoçya’ya boyun eğmesinin Igor Stimac’ın sonunu getirdiği belirtildi.

Ancak Hırvat basınındaki haberlere göre son maçlardaki kötü performansın yanında Stimac biraz da Slaven Bilic’in kurbanı oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü’nün yerine Hırvat Milli takımının başına geçen Stimac’ın performansının hep kendisinden önce görevi yürüten Bilic’in performansı ile mukayese edildiği, bu karşılaştırmaların 46 yaşındaki çalıştırıcının yakasını bir türlü bırakmadığı ifade edildi.

Stimac’a göre daha başarılı sonuçlara imza atan Bilic yönetimindeki takımın istatistiklerinin sıklıkla gündeme getirilerek Stimac’ınkilerle karşılaştırıldığı ve Stimac’ın önceki dönemi arattığına yönelik yorumların sıklıkla yapıldığına dikkat çekildi.

T. DİREKTÖR    O   G   B  M

Slaven Bilic      65 42 15  8

Igor Stimac      15   8   2   5

Kaynak: Skorer

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'ye kötü haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz