Futbol

Bilic'ten Milli Takım'a destek

14 Ekim 2013 Pazartesi 15:33 - Son Güncelleme 15 Ekim 2013 Salı 16:34

"Türkiye'nin play-off'a gitmesini canı gönülden istiyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında yarın Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım'ın kampını ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Slaven Bilic, hem teknik direktör Fatih Terim'e hem de milli takımda bulunan Beşiktaşlı 5 oyuncuya başarı dilemek için milli takım kampına geldiğini söyledi.

Tek içeriği "milli takım" olan ziyarette, kısa konuşmalar yaptığını belirten Hırvat teknik adam, "Milli takımda çok yüksek bir motivasyon var, bunu gördüm. Hem hocayla hem de oyuncularla konuştum. Çok iyi bir atmosfere sahipler. Günlerinde olduklarında, içeride veya dışarıda her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını kendilerine söyledim" diye konuştu.

A Milli Takım'ın son oynadığı Estonya maçını izlediğini ve yarın da çok önemli bir karşılaşma olacağını aktaran Bilic, şöyle devam etti:

"Tam da oynanması gerektiği gibi oynadılar. Çok sakin, soğukkanlı kalarak, gayet iyi bir profesyonellik örneği gösterdiler. Yarın da çok büyük bir takıma karşı mücadele edecekler. Oyunculara, yarın şüphesiz çok büyük bir atmosfer olacağını ve o atmosferin büyüsüne gereğinden fazla kapılmadan, gerekeni yapabileceklerini söyledim. Zaten Fatih Terim böylesine maçları defalarca oynamış bir teknik direktör, çok büyük bir deneyimi var. O da mutlaka gerekenleri söylüyordur. Ben de fikrimi beyan ettim. Türkiye'nin play-off a gitmesini, devamında Dünya Kupası'na katılmasını ben de canı gönülden istiyorum. Onlara bu yolda başarılar diledim."

Bilic, yarınki Hollanda maçıyla ilgili tahmininin sorulması üzerine ise "Herhangi bir öngörüde bulunamıyorum, ancak dileğim var. Kazanacaklarını, istediklerini alacaklarını umuyorum. Şüphesiz çok büyük bir takıma karşı mücadele edecekler. Ben teknik ekipte bulunan bütün arkadaşlarımla yarın orada olacağım ve onları elimden geldiğince destekleyeceğim" yanıtını verdi. 

Sıradaki Haber
"İstanbul'a puan için gideceğiz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz