Futbol

"Brezilya için sıra dışı olmalıyız"

18 Kasım 2013 Pazartesi 14:09 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:19

Fransa Direktörü Deschamps, Ukrayna maçı ile ilgili konuştu.

Fransa A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda yarın Ukrayna ile yapacakları rövanş mücadelesinde sıra dışı bir performans sergilemeleri gerektiğini söyledi.

Fransız L'Equipe gazetesi kritik mücadele öncesi "Umutsuzluğun öfkesi" manşetiyle okurlarını karşılarken, teknik direktör Deschamps ve golcü oyuncu Olivier Giroud, umutlu oldukları yönünde açıklamalarda bulundular.

Deschamps, Giroud ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, çok zor bir maça çıkacaklarını dile getirdi. Deschamps, tehlikeli bir takıma karşı oynayacaklarını ve hata kaldırmayacak bir mücadeleye çıkacaklarını vurguladı.

Ukrayna'nın yalnızca savunma yapan bir takım olmadığının altını çizen Deschamps, şunları söyledi:

"Çok iyi hızlı hücuma çıkabilen bir takımla oynayacağız. Bu yüzden savunma ve hücum arasındaki bağlantıyı iyi sağlamalıyız. Karşılaşma boyunca rakibi baskı altında tutmalıyız. 2-0'ın verdiği dezavantajla, zamanın maç boyunca bize karşı işleyeceği bir gerçek. Öncelikle başarabileceğimize inanmalı ve Dünya Kupası bileti alabilmek için her zamankinden fazla mücadele etmeli ve sıra dışı bir performans sergilemeliyiz."

"Sahada ölmeye hazırız"

Olivier Giroud ise rövanş mücadelesinde Dünya Kupası'na katılabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, "Belki iddialı konuşacağım ama sahada ölmeye hazırız. Bizi destekleyen insanları mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fransa ile Ukrayna, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off rövanş mücadelesinde yarın TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek.

Ukrayna, Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve 2-0 galip geldiği karşılaşmanın rövanşında elde ettiği skor avantajıyla Dünya Kupası'na katılmanın hesaplarını yaparken, 1994 Dünya Kupası'ndan bu yana büyük turnuva kaçırmayan Fransa ise seyircisi önünde Brezilya bileti almanın peşinde olacak.

Sıradaki Haber
Denizlispor'da transfer iddiaları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz