Futbol

Bruno Alves ve Nani'ye Türk antrenör

26 Nisan 2020 Pazar 16:10 - Son Güncelleme 26 Nisan 2020 Pazar 16:27

Daha önce Cristiano Ronaldo gibi birçok ismi özel olarak çalıştırarak maçlara hazırlayan Devrim Akarsu, şu anda Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Portekizli Luis Nani ve Bruna Alves'e bireysel antrenmanlar yaptırıyor.

Daha önce Cristiano Ronaldo, Luis Nani, Garry Rodrigues, Michal Kadlec, Bruno Alves, Lens ve daha birçok ismi özel olarak çalıştırarak maçlara hazırlayan Akarsu, şu anda Fenerbahçeli eski futbolcular Luis Nani ve Bruno Alves'e bireysel antrenmanlar yaptırıyor.

Orlando City forması giyen Nani ile Parma'nın oyuncusu Bruno Alves'e videolu canlı bağlantılarla antrenman yaptıran Devrim Akarsu fonksiyonel ve kros-fit çalışmalarla dünyaca ünlü futbolcuları formda tutuyor. Nani ile ABD'ye videolu bağlanarak, Alves'e ise Portekiz'den görüntülü bağlanarak günde 1'er saat çalıştıklarını söyleyen Akarsu "Futbolcuların tempolu idmanlara başlamadan önce esneklik ve dayanıklılık kazanması gerekiyor. Onlara risksiz çalışmalar yaptırarak kaslarını zinde tutuyoruz. Nani ile akşam, Alves ile öğle saatlerinde çalışıyoruz. Adelelerini koruyacak şekilde idman yapıyoruz. Futbol yeniden başladığında oyuncuların sakatlanmaması için şimdiden tedbir alıyoruz" dedi.

Türkiye'den de bir çok futbolcuyla bazen sakatlık dönemlerinde bazen performanslarını en üst seviyeye çıkarmak için çalıştıklarını da hatırlatan Akarsu, futbolcuların maç formunu yakalamaları için belirli bir süre tekrar takım halinde antrenman yapmaları gerektiğini vurguladı ve sakatlık yaşanmaması, hatta bunun kronik hale dönüşmemesi için fonksiyonel çalışmalara dikkat çekti. 

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Tacikistan'da futbol ligi 10 Mayıs'a kadar ertelendi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz