Futbol

Chiellini şaşırttı! Suarez'e destek çıktı

27 Haziran 2014 Cuma 16:05 - Son Güncelleme 27 Haziran 2014 Cuma 16:10

Chiellini, Suarez'in FIFA tarafından aldığı cezaya ilişkin açıklamalarda bulundu

FIFA 2014 Dünya Kupası kapsamında Uruguay ile İtalya arasında oynanan karşılaşmada Luis Suarez tarafından ısırılan İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini sesizliğini bozdu. İtalyan futbolcu, "Suarez'e verilen cezanın abartılı ve aşırı olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Chiellini, Uruguaylı golcünün FIFA tarafından aldığı cezaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf paylaşım platformu Instagram üzerindeki resmi hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan deneyimli oyuncu, "O maçta sahada yaşananlar hakkında Suarez'e karşı bir sinirim ve intikam alma isteğim yok. Artık olan oldu. Yalnızca maçın sonucu ile alakalı olarak öfkem ve hayalkırıklığım var. Şu an için aklımda yalnızca Suarez ve ailesi var. Gerçekten çok zorlu bir süreç ile karşı karşıya kalacaklar." dedi.

Suarez rakibini ısırdı! Görüntüler için tıklayın!

Luis Suarez'e verilen cezanın abartılı ve aşırı olduğunuda açıkça ifade eden Chiellini, "Şimdiye kadar ilgili makamlar tarafından uygulanan disiplin yaptırımlarını her zaman tartışmaya kapalı olarak görmüştüm ancak aynı zamanda Suarez'e verilen cezanın ise abartılı ve aşırı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok içten bir şekilde, en azından Dünya Kupası maçları boyunca takım arkadaşları ile birlikte kalmasına izin verilir. Bu tarz bir ceza bir futbolcu için mesleğinden soğutabilecek düzeyde." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası D Grubu'nda İtalya ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları mücadelede savunma oyuncusu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı iddiasıyla FIFA disiplin komitesine sevkedilen Uruguaylı Luis Suarez'e 9 maç ve 4 ay futboldan men cezası verilmişti. Yetenekli futbolcu ayrıca, 82 bin euro da para cezası ödemek zorunda kalacak.

(Sporx)

Suarez rakibini ısırdı! Görüntüler için tıklayın!

Sıradaki Haber
Aykut Kocaman'dan Salih Uçan açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz