Futbol

"Cüneyt Çakır ile gurur duyuyoruz"

15 Ocak 2014 Çarşamba 10:41 - Son Güncelleme 15 Ocak 2014 Çarşamba 10:50

Alp: "Hakemlerimizi eleştirenlere en iyi cevabı verdiğimizi düşünüyorum"

 Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, 2014 Dünya Kupası'nda düdük çalacağı açıklanan Türk hakem Cüneyt Çakır'ın başarısıyla gurur duyduklarını söyledi.

Alp, Cüneyt Çakır'ın Türk hakemliğinin yüz akı olduğunu belirterek, "Hakemlerimizi ve Merkez Hakem Komitesi'ni eleştirenlere en iyi cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Herhalde artık şapkalarını önlerine koyup düşünürler. Cüneyt Çakır, ülkemiz adına çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Kendisiyle ile ne kadar övünsek azdı" diye konuştu.

Bu başarının bir ekip işi olduğunu gözardı etmemek gerektiğini vurgulayan Alp, "Kendisini yetiştiren, bugünlere getiren herkes övgüye layıktır. Dolayısıyla sadece Cüneyt Çakır'a değil, onu bugünlere getiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'nda düdük çalacağının açıklanmasının ardından, kendisiyle bir görüşme yaptığını belirten Alp, "Kendisi haberi antrenman sırasında aldı. Sabahın erken saatlerinde bile çok yoğun çalışıyor. Türkiye'yi temsil edeceği için çok mutlu ve gururlu. Zaten önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapacağız ve mutluluğumuzu tüm kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler : Zekeriya Alp
Sıradaki Haber
Yönetimin "Kuyt" planı hazır
Yükleniyor lütfen bekleyiniz