Futbol

Denizlispor, Koşukavak'la çıkışa geçti

25 Aralık 2020 Cuma 12:10 - Son Güncelleme 25 Aralık 2020 Cuma 12:15  |  Kaynak : DHA

Süper Lig'de son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deviren Yukatel Denizlispor, Yalçın Koşukavak yönetiminde 2'de 2 yaptı.

Yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak yönetiminde lider Aytemiz Alanyaspor'u evinde 1-0 mağlup ederek sürpriz bir galibiyete imza atan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u da 2-1'le geçen Denizlispor'da yüzler gülmeye başladı. Bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet alan ekip, bu sonuçlarla küme düşme hattından kurtulmuş oldu.

Pantilimon müjdesi

Antrenmanda belinden sakatlanan ve 2 maç kaçıran kaleci Costel Pantilimon takımla birlikte antrenmanlara başladı. Deneyimli eldivenin görev verilmesi durumunda MKE Ankaragücü maçında forma giyebileceği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanarak yerini 3'üncü kaleci Hüseyin Altıntaş'a bırakan Cenk Gönen'in durumu ise yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Mert bebeğe destek

Yeşil siyahlı kulüp, 21 aylık lösemi hastası Mert Çakanel için başlatılan yardım kampanyasına destek oldu. Ege Üniversitesi'nde tedavi gören Mert bebek için sosyal medyadan iyilik zinciri oluşturan yeşil-siyahlılar, "Bizlere ihtiyaçları var. Akut miyeloid lösemi hastalığına yakalanan Mert bebek ve onun gibi binlerce çocuğumuzun sesi olur musunuz?" yazılı bir paylaşım yapıp gönderiye Göztepe'yi etiketledi. Tüm takımların sırasıyla birbirini etiketleyerek paylaşım yapmasının ardından yardım çağrısı büyüdü, binlerce çocuğa umut oldu. 

Sıradaki Haber
Süper Lig'e teknik direktör dayanmıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz