Futbol

5 yıl önceki halini mi izlediler?

19 Mart 2014 Çarşamba 15:47 - Son Güncelleme 19 Mart 2014 Çarşamba 15:52

Inter'in, performansı eleştirilen Torres ile ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Inter iki yıldızın daha peşinde. Inter sportif direktörü Piero Ausilio, Chelsea – Galatasaray maçını yerinde izlerken Fernando Torres hakkında bir rapor hazırladı. Ausilio’nun maçta süre alamayan John Obi Mikel için de girişimlerde bulunacağı belirtiliyor.

Torres 2011 yılında 50 milyon pound transfer bedeliyle geldiği Chelsea’ye beklenen katkıyı verememişti. İspanyol golcünün sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İngilizler dalga geçiyor!

İngiliz basını Inter’in en iyi performanslarını bundan 4-5 sene önce veren Vidic ve Torres hamlesi ile ilgili çok ince bir göndermede bulundu. İngilizler “Inter gözlemci ekibi bundan 5 sene önceki maçları izliyor olmasın?” ifadesini kullandı.

29 yaşındaki oyuncuyla eski takımı Atletico Madrid de ilgileniyor.

Jose Mourinho’nun 2010 yılında takımdan ayrılmasının ardından serbest bir düşüşe geçen Inter yeni sahibi Erick Thohir ile tekrar eski günlerine dönmenin planlarını yapıyor. Devre arasında Lazio’dan Hernanes’i alan İtalyan ekibi sezon sonu için de deneyimli stoper Nemanja Vidic ile anlaşmıştı.

Ajansspor

Sıradaki Haber
Yine hevesler kursakta kaldı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz