Futbol

Al-Khelaifi: Mbappe'yi asla satmayacağız

07 Haziran 2021 Pazartesi 14:06 - Son Güncelleme 07 Haziran 2021 Pazartesi 14:14  |  Kaynak : TRT SPOR

Paris Saint Germain'in (PSG) Başkanı Al-Khelaifi, takımdan ayrılması gündemde olan Kylian Mbappe hakkında konuştu. Al-Khelaifi, Fransız yıldızı asla satmayacaklarını söyledi. PSG Başkanı, Messi ile ilgili de konuştu.

Kylian Mbappe, Fransa'da manşetlerden inmiyor. Bir süredir Paris Saint Germain'den ayrılması konuşulan genç yıldız için en yetkili isim son noktayı koydu.

Paris ekibinin Başkanı Nasser Al-Khelaifi, akıllardaki soru işaretlerini giderdi. Fransız basınına röportaj veren Al-Khelaifi, "Kylian Paris'te kalacak. Onu asla satmayacağız. Burası Paris. Onun memleketi" diye konuştu.

Fransız yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yazında sona eriyor. Kylian Mbappe bu yaz takımda kalır ve yeni sözleşme imzalamazsa, 2022 yazında serbest kalma hakkına sahip olacak.

Paris Saint Germain Başkanı, Messi ile ilgili görüşlerini de aktardı.

Barcelona ile sözleşmesi biten Lionel Messi ile ilgili Al-Khelaifi, "Size söyleyebileceğim tek şey, tüm büyük oyuncular Paris'e gelmek ister. Messi de harika bir oyuncu." dedi.

Al-Khelaifi, bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan teknik direktör Mauricio Pochettino içinse, "Bana ayrılmak istediğini hiç söylemedi. Daha iki yıllık sözleşmesi var" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Stuttgart, Ömer Faruk Beyaz'ı açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz