Futbol

Aleksander Ceferin: Bu kaos bizi daha güçlü yapacak

20 Nisan 2021 Salı 12:16 - Son Güncelleme 20 Nisan 2021 Salı 12:24  |  Kaynak : TRT SPOR

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi ile ilgili konuştu. Başkan Ceferin, ''Bu kaos bizi daha güçlü yapacak. Futbolu daha güçlü kılacak. Hep birlikte çözüm bulacağımızdan şüphem yok.'' dedi.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 12 kulübün kurduğu başkanlığını Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in yaptığı Avrupa Süper Ligi ile ilgili açıklamlarda bulundu.

Ceferin, ''Futbol birinden ibaret değildir. Futbol herkesin yer aldığı bir oluşumdur. Tarihe, kültüre saygı gösterilmeli. Bu kaos bizi daha güçlü yapacak. Futbolu daha güçlü kılacak. Hep birlikte çözüm bulacağımızdan şüphem yok. Avrupa Süper Ligi'ni kuran kulüpler, dokunulmaz olduğunu düşünüyorlar. Bu oluşumda yer almayan tüm takımlara teşekkür ediyorum.  İngiliz kulüplerine sesleniyorum. Büyük bir hata yapıyorsunuz. İngiliz taraftarları saygıyı hak ediyor. Finansal Fair Play'ı kaldırmayı planladığımız yönünde haberler okudum. Böyle bir şey olmayacak ancak sistemi yeni düzene uyarlamamız gerekecek. Bencilce davranan insanlar, futbolun yok olmasına neden olacak. Başkalarının aksine hep birlikte dayanışmayı seçen taraftayız.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Azerbaycan'dan kınama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz