Futbol

Alex Ferguson'dan Beckham'a taş

22 Ekim 2013 Salı 22:10 - Son Güncelleme 22 Ekim 2013 Salı 22:17

Alex Ferguson, otobiyografisinde çarpıcı tespitlerde bulundu.

Manchester United'ın efsane menajeri Alex Ferguson, takımdan ayrıldığı dönemde İngiliz futbolcu David Beckham'ın kendisini menajerden daha büyük gördüğünü iddia etti.

"Kırmızı Şeytanlar"da sayısız başarıya imza atan ve 26 yıllık teknik direktörlük kariyerini geçen sezon sonunda noktalayan "Sir" unvanlı Ferguson, otobiyografisinde çarpıcı tespitlerde bulundu.

İskoç teknik adam kitabında, "Bir Manchester United futbolcusu kendini menajerden daha büyük gördüğü an, gitmesi gerekir. David Beckham, kendini Alex Ferguson'dan daha büyük gördü. Bu onun sonunu getirdi" ifadelerini kullandı.

"Benim Otobiyografim" isimli kitabında, Beckham'ın ünlü olmasından dolayı yaşam tarzıyla ilgili endişeleri olduğunu da belirten Ferguson, "David, menajeri olduğum tek ünlü futbolcuydu. Ünlü olmasından dolayı yaşam tarzıyla ilgili rahatsızlık duydum" dedi.

Rooney için "Geçen sezon eski gücünü kaybetti, çünkü yeteri kadar formda değildi" değerlendirmesini yapan Ferguson, Roy Keane için de "Vücudundaki en zor yeri dili, tahmin edemeyeceğiniz vahşi bir dile sahip" yorumunda bulundu.

Real Madrid'e transfer olan eski oyuncusu Cristiano Ronaldo için "Menajerliğini yaptığım en yetenekli futbolcuydu" diyen İskoç teknik adam, İngiltere'nin teknik futbolcuları olmadıkça Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nı kazanamayacağını savundu.

Sıradaki Haber
O ağ açık artırmaya çıkıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz