Futbol

Alex'ten çarpıcı veda

06 Aralık 2014 Cumartesi 14:30 - Son Güncelleme 06 Aralık 2014 Cumartesi 16:08

Kariyerini noktalamaya hazırlanan Alex, veda mesajında çarpıcı ifadeler kullandı

Futbol kariyerini noktalamaya hazırlanan Alex de Souza, kendisini hem destekleyen hem de küfür eden tribünlere teşekkür etti.

Alex, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Portekizce ve Türkçe dillerinde yayımladığı mesajla, bugüne kadar formasını giydiği takımların taraftarlarına teşekkür etti.

Pazar günü oynanacak Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel futbolculuk kariyerini sona erdirecek olan Brezilyalı futbolcu, Coritiba, Fenerbahçe, Palmeiras, Flamengo, Cruzeiro takımlarının statlarını saydı.

Alex de Souza instagram hesabından hem Portekizce hem de Türkçe yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Couto Pereira'ya, Palestra İtalia'ya, Mineirao'ya, Maracana'ya ve Şükrü Saraçoğlu'na teşekkurler. Eğlenceye ve benim taraftarlarımla muhteşem buluşmalarıma ev sahipliği yaptılar. Hepsiyle muhteşem enerji alış verişlerim oldu. Gol sevinciyle koştuğum, kenara bakıp bir destek, bir güç aradığım, yuhlandığım küfür yediğim sihirli yerler. Her taraftara tek tek bana olan bütün tepkileri için teşekkür ederim. Bu takımlar için oynamak muhteşemdi. Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman hiç bir yerde rakip taraftar tarafından kötü muamele görmedim. Gerçekten teşekkürler! Rakip taraftarı sessizliğe boğup gene de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygının peşinden koştum ve saygıdeğer bir şekilde bitiriyorum." 

Sıradaki Haber
Lucescu tarihe geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz